veldstraat 26, 2547 Lint, BE
Sven : +32 468 12 62 08 & Kristof : +32 460 97 22 80

Ramen

Ramen en Deuren

PVC ramen

Ongeziene isolatiewaarden

Als het op isolatie aankomt, zijn pvc ramen zonder twijfel de beste van de klas. Pvc ramen voldoen aan de strengste isolatienormen. Zowel akoestisch als thermisch. Wie kiest voor pvc ramen zal dus niet enkel zijn energiefactuur zien dalen, maar ook een aangenaam én rustig gevoel ervaren in huis.

Onderhoudsvriendelijk

Pvc ramen zijn enorm onderhoudsvriendelijk. Ze rotten of roesten niet en gaan daarom extra lang mee. Pvc ramen zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Het lage energieverbruik tijdens de productie en de 100% recycleerbaarheid maken van pvc een ecologisch verantwoord product. En dat allemaal met een aantrekkelijk prijskaartje.

 

S 9000 Het nieuwe systeemplatform van GEALAN (klik hier voor meer info)

 

Aluminium ramen

Strakke uitstraling

Aluminium ramen zijn slank en elegant. Zowel in privéwoningen als bedrijfsgebouwen komen aluminium ramen tot hun recht. Door het polyvalente karakter leent aluminium zich perfect voor uiteenlopende designs, van ultrastrak en modern tot klassiek.

Bijzonder sterk materiaal

Aluminium ramen zijn licht maar ultrasterk met enorm veel toepassingsmogelijkheden. Hierdoor zijn aluminium ramen ook ideaal voor grote raampartijen. Dat maakt van aluminium hét materiaal voor de architectuur van vandaag.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen hebben een ongezien lange levensduur. Aluminium ramen gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving. Bovendien zijn ze uiterst onderhoudsvriendelijk en 100% recycleerbaar. Een ecologisch verantwoord product dus.

Masterline 8 2020 (klik hier voor meer info)