Stalen Veiligheidsdeuren

Brandwerende deuren

Brandwerend

Om te voorkomen dat brand en rook zich horizontaal en verticaal door een gebouw verspreiden, dient een gebouw opgedeeld te worden in compartimenten.

Brandwerende deuren bieden bij dagelijks gebruik doorgang tussen 2 compartimenten maar moeten in geval van brand deze compartimenten onderling van elkaar afsluiten

Door thermische isolatie wordt de warmteoverdracht beperkt. Noch de niet-blootgestelde zijde als het dichtstbijzijnde materiaal wordt ontstoken. Op die manier heb je de garantie dat de temperatuurstijging zich tot een minimum beperkt.

Vlamdichtheid is het vermogen van een brandwerende deur om weerstand te bieden aan de blootstelling aan brand. Dit aan één zijde, zonder brandoverdracht naar de niet-blootgestelde zijde.Die laatste is het gevolg van vlamdoorslag of doorgang van hete gassen (het verschijnen van vlammen en de doorgang van rook moet tot een minimum worden beperkt).

Inbraakwerend

S&K@Work4U veiligheidsdeuren zijn gemaakt van inbraak vertragende materialen. In de praktijk spreekt men van veiligheidsdeuren of beveiligde deuren. Toch is er een verschil tussen een veiligheidsdeur en een beveiligde deur.

Een echte veiligheidsdeur is voorzien van veilig hang -en sluitwerk in de vorm van een meerpuntsluiting, dievenklauwen en zware scharnieren.Een metalen deuromlijsting in combinatie met dievenklauwen zorgen ervoor dat de deur niet kan uitgelicht worden.

We zien regelmatig (oude) beveiligde deuren bij onze klanten. Een beveiligde deur is echter nog geen veiligheidsdeur. Dikwijls is het een standaard deur die voorzien werd van andere sloten, een anti-inbraakcilinder of andere gedeeltelijke oplossingen om inbraakpogingen te bemoeilijken.

Geluidsisolerende deuren

Geluidswerend

Het verbeteren van de akoestische eigenschappen van een verblijfsruimte resulteert in een geluidsreductie, en deze reductie wordt als een verhoging van het comfort ervaren. Aangezien deuren heel vaak het zwakke element vormen in een constructie is het heel belangrijk de gepaste akoestische deur te kiezen.

Waarom kiezen voor onze stalen veiligheidsdeuren?

  • Standaard deuren voor appartementen kunnen op zeer korte termijn geplaatst worden
  • Er is een ruime keuze aan afwerkingsmogelijkheden
  • Je kan bij ons (veiligheids)-deuren in verschillende prijsklassen krijgen
  • Inbraak werende deuren voor buiten worden volledig volgens uw wensen en noden gemaakt
  • Onze veiligheidsdeuren voldoen aan de juiste attesten
  • We kunnen terugvallen op onze jarenlange ervaring in het plaatsen van veiligheidsdeuren
  • We komen graag bij u ter plaatse voor een geheel gratis en vrijblijvende offerte

Contacteer ons

Hoe kunnen wij helpen?

Als je een vraag hebt voor ons, aarzel dan niet om onderstaande formulier in te vullen, en wij contacteren je zo snel mogelijk.